KONG Nylon околувратник црвено

696 ден1.100 ден

Високо квалитетен околувратник, идеален за прошетки во периоди со лоша видливост, темно или врнежливо време поради рефлективните елементи. Бидејќи има екстра слој додаден, овој модел е прилично удобен за носење, а токата е лесна и не прави проблем при облекување. Плус, лесно може да се подеси во посакуваната големина.

 

Шифра: Не е достапно Категорија: , , Ознаки: , , ,