KONG Shakers Cuckoos

940 ден

  • Играчка направена од иновативен материјал од тениски чевли
  • Со свирка низ целото тело
  • Со крцкави звуци
  • Екстра робусен материјал со засилени ивици
  • Повеќе бои

Димензии: 32цм

Категорија: Ознаки: , ,