KONG Wild Knots Bears

880 ден980 ден

  • Внатрешо додадени јажиња кои се испреплетени за поголема издржливост
  • Различни текстури за да им го зголеми интересот за играње
  • Минимално полнење за помал неред
  • Мека но издржлива играчка за да трае подолго
Ресет
Шифра: N/A Категорија: , Ознаки: , , ,