KONG Wild Knots Птици

1.240 ден

Меките плишани играчки не се само за деца 🙂 Исто како и сите останати играчки, KONG® WILD KNOTS  се многу меки, плишани и крзнени од надворешната страна. Но од внатре се совршено адаптирани за играта со кучињата која може да биде и активна и моќна бидејќи се испрепрелени јажиња кои помагаат во здрав игра и поголема издржливост на играчките.

  • Внатрешно додадени јажиња кои се испреплетени за поголема издржливост
  • Различни текстури за да им го зголеми интересот за играње
  • Минимално полнење за помал неред
  • Мека, но издржлива играчка за да трае подолго

Димензии: 33цм

Категорија: Ознаки: , , ,