KONG Wubba Ballistic Friends

710 ден1.300 ден

  • Со сва слоја на материјал, високо издржлив најлон
  • Супер за интерактивна игра за тегнење и влечење
  • Со свирка
  • Не се наменети за џвакање

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , , ,