KONG Wubba Finz Pink

820 ден

  • Разиграни опавчиња за тегнење и фрлање наоколу
  • Внатрешно има топче кое скока и свирка
  • Дизајнирано за долго време фрлање и играње
Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , , ,