LED ремче Nera (35cm) црно

650 ден

Ремче кое свети со LED сијалици за подобра видливост на миленичето додека се шетате или во услови кои бараат подобра осветленост. Батеријата се дополнува со USB полнач кој е вклучен во пакувањето. Видливоста е до 500м со три начини на светење.

Големината може да се подеси според вратот.

Совет:  Треба да биде лабаво и пошироко од регуларен околувратник.

Должина: 20-35cm