My Family Memopet околувратник розево

950 ден

My family’s memopet колекцијата претставува револуција кон она што ние го познаваме како околувратник. За прв пат оваа корисна алатка исто така постанува и дигитална дата база и ID картичка за твојот миленик! Благодарение на вградениот NFC чип, сите информации за твојот миленик се постојано достапни на твојот смартфон и memopetID апликацијата.

Memopet околувратницата не емитуваат електромагнетни бранови ниту пак се потребни батерии. NFC технологијата исто така е и водо-отпорна. Дополнително со сите дигитални можности, колекцијата memopet се прилично лесни, удобни и достапни во 6 интересни бои и се 100% Made in Italy. Исто така  има специјализиран додадок за твоето ID тагче и D-прстен за прикачување на поводникот кои ги поедноставува работите за Вашите прошетки.

  • Ова не е GPS локатор на твоето куче!
  • Постојано достапен ID профил за твојот миленик
  • Медицински информации
  • Потсетник за вакцини, прегледи
  • 100% Made in Italy
Шифра: Не е достапно Категорија: , , Ознаки: , , ,