Small Heart Golden Brass plated

750 ден

Кога едноставноста се спојува со прецизноста се спојува во производ кој има уникатен изглед. Оваа хромирана колекција е пример за елеганција и стил. Достапно во хромирана метална боја, позлатена и алуминиум во боја. Иако се тенки, оваа колекција е една од најиздржливите и спаѓа под Extra Strong edition. И има уште нешто- за голема раса на миленици има и XL плочки. Соодветна големина и уште подобар квалитет.

Made in Italy

Категорија: Ознаки: , ,