TRP коска за кутриња со јаже

350 ден

Мека коска која е направена од термо-пластична гума која е соодветна за сите мали кутриња. Додадени се разни форми и линии кои помагаат во процесот на вадење запчиња или да им помогне да ги развијат правилно запчињата.

За поголема забава има додадено и јаже. На коската има мали топчиња кои помагаат во процесот на чешање 🙂

Димензии: 9цм

Категорија: Ознаки: , , , ,