Ново

Slow feeder и смарт хранилки

KONG Rewards Wally

1,150 ден
Ново

Slow feeder и смарт хранилки

KONG Tikr

1,400 ден1,800 ден
Ново

Slow feeder и смарт хранилки

KONG Treat Spinner

1,500 ден

Slow feeder и смарт хранилки

Slowfeeder од бамбус Rimboe

420 ден720 ден

Slow feeder и смарт хранилки

KONG Wobler

1,700 ден

Slow feeder и смарт хранилки

KONG Gyro

1,340 ден

Slow feeder и смарт хранилки

Slow feeder Osto

650 ден850 ден

Slow feeder и смарт хранилки

Slow-feeder Atlanta сиво

1,080 ден1,580 ден