Гирици сушени

360 ден

Една вкусна и здрава закуска за твоето милениче која доаѓа право од Атланскиот океан- тоа се нашите дехидрирани гирици. Мали рипчиња а сепак толку богати со нутриенти. Тие се целосно за јадење, дирекно од океанот во тањирчето на твоето милениче.

90 gr