Месна коска со коскена срж XXL

700 ден

Оваа коска е Dream Come Chew! Нема куче кое нема да има забава со оваа супер голема говедска коска. Директен извор на калциум кој е лесно дигестивен, како и голема количина на срцевина која им е многу потребна на сите кучиња од средна и голема раса.

 

Категорија: Ознаки: , , , ,