Гребалка Una сива

4.100 ден

Гребалка за мачиња која се состои од два столбови- еден кој е за гребење и вториот кој има дел за чешање и дел гребалка. Тоа ја прави забавна и необична за твоето маче, дури и додека е мало. Бидејќи стои на два столбови е стабилна и така твоето маче може да набљудува или да се одмара на мекото перниче. Со додадена играчка топче.

Димензии : 35x35x48cm

Категорија: Ознаки: , , , ,