Дентал вода со јаболко

350 ден

Дентал течност која помага во одржувањето на оралната хигиена на Вашиот миленик, со вкус на јаболко.

300 ml

Начин на употреба: Додај 10 ml во тањирчето за вода на миленичето од 500 ml. Додај нова течност кога водата во тањирчето ќе се испие.

За кучиња и мачиња, за одржување на свеж здив и помага во спречување на забен камен. Секојдневна орална хигиена преку пиење вода.