Играчка на стапче Leo/ Zebra

150 ден

Нема ништо позабавно од пердувче на стапче! Особено ако е со крзнено опавче кое се мрда на сите страни, па затоа е најомилена на мачињата!

Со додаден катнип.

Димензии: 77цм

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,