KONG Teaser Stellar

690 ден

Намами ја твојата мачка во игра која ќе биде екстра долга лента од 2.4 метри! Идеална играчка која се врти лесно низ воздухот или на земја и е огромна мистерија за твоето маче. На тој начин твоето маче ќе биде поттикнато да биде физички активно и да успее да ја улови машната која лета на сите страни. На стапчето има ѕвезда која светка и крцка за идеално да се заврши оваа несекојдневна играчка, идеално решение за како да поминеш повеќе време со твоето маче.

  • Машна од 2.4 метри за задоволување на сите ловечки инстинкти
  • Крцкава ѕвезда на стапчето
  • Со крцкави звуци
  • Машна со контрасни бои за да им го улови вниманието
Категорија: Ознаки: , , ,