Играчка Kisa Reflective коска

250 ден

Новите играчки KISA го продолжуваат времето на играње и кога сонцето ќе зајде, тогаш забавата почнува! Специјална линија на играчки кои се за интерактивна ирга сега се направени од TRP (термо-пластична гума) која е флуросцентна, едноставно наполнете ја на дневна светлина или лампа  и потоа е спремна штом сонцето ќе зајде. Играчката свети и така е видлива за тебе и твоето куче и ќе знае каде да ја побара. Нерамнините на играчката истовремено помагаат во чистење на забите. А ако дома се вратиш со прљава играчка, само стави ја под вода и е спремна за следната авантура.

Димензии: 10цм

 

 

 

Категорија: Ознаки: , , , ,