Кожа од лосос

320 ден

Твоето куче сигурно ќе се извадува на грикцка која е богата со нутриенти и силен вкус бидејки е направена од 100% кожа од лосос. Овие ленти се со лесно дигестивен протеин за да се поттикне здрава кожа и крзно за твојот најдобар пријател.

Природен извор на Omega3 & Omega6.

100gr