Кондури за куче Hiking (2 ком)

1.550 ден1.700 ден

Hiking кондурчиња за кучиња кои првична намена им е да ги заштитат шепите од екстерни влијанија како дожд, мраз и снег. Изработени од материјал кој овозможува кожата да диши и не пропушта вода. Долниот дел е издржлива гума која е соодветна за асвалт, карпест предел или жежок песок. Тие исто така може да се носат дома да се спречи лизгање на под. Со додадено крзненце за термален комфорт.

На нозете се прицврстуваат со лепенки на кои има рефлективни елементи за поголема безбедност.

  • Во пакување има 2 кондурчиња
  • Димензиите може да ги најдете во сликите со детален опис и како соодветно да се измери.
Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , ,