Копанче

25 ден

Со одличен вкус и вкусни состојки. овие пилешки копанчиња сигурно ќе ги натераат кучињата да ги слушаат баш сите команди. Со пилешко месо и калциум коска во средината.

Цена на едно парче.

Категорија: Ознаки: , , ,