Ленти месо од зајак

320 ден

Награди го твоето куче со грицки кои се богати со вкус- вистинско месо како број 1 состојка за долг живот и виталност. Твоето другарче ќе биде благодарно и одма ќе ги научи сите наредби после парче месо кое ќе го чека цел ден! Зошто твоето пријателче не заслужува ништо помалку.

100gr

Категорија: Ознаки: , , , ,