Дентал Ѕвезди

230 ден

Насмевка да ги видиме чистите заби! Овие дентал ѕвезди не само што се вкусни, туку и поддржуваат здрава орална хигиена на твоето крзнено другарче. Овие стапчиња имаат текстура која помага во намалување на каменецот, чистење на остатоците од храна како и да го освежат здивот на миленичето.

7 парчиња во пакување.

Категорија: Ознаки: , ,