Jerkey ленти со говедско

200 ден

Награди го твоето куче со совшена порција на грицки која лесно може да ја поделиш на помали залчиња. Соодветно за мала раса на кучиња или пак за време на дресура. Овие грицки содржат над 20% говедско месо во секоја лента па затоа веројатно твоето куче “збеснува” по нив 🙂

20 ленти во пакување

Категорија: Ознаки: , ,