Супер коски со патка & калинка

270 ден

Мали, вкусни и мора да ги пробаш! Направи го тренингот воздудлив за тебе и твоето куче со Супер Коските на Antos. Овие меки и вкусни грицки се со одличен состав со месо како прва состојка и се соодветна димензија за грицки за дресура и награди за брз трик!

*Калинката е богат извор на витамини и антиоксиданси.

150 gr