Летен сет за кучиња (3 делови)

1.800 ден

Три делен сет специјално наменет за летниот период за кучиња. Одлична идеа ако планираш да патуваш со миленичето и веруваме дека производите ќе ти се најдат при рака.

Сетот се состои од:

  • две силиконски тањирчиња кои се преклопуваат (2х500мл)
  • силиконско бродче за забавно лето
  • подлога за ладење 70цм

Спакувани се во метална кутија која може да ја користите за пакување или чување на храна.