Наочари Motordog

850 ден

Кој вели дека кучињата не може да бидат авантуристи? Ако Вашето кутре сака да Ве дружи на авантура, кампување или прошетка низ планина веќе воопшто нема да е проблем што му дува ветерот или не може да гледа.

Тука одма ставаме моторџиски наочари и спремни сме за авантура!

За средна и голема раса.

Категорија: Ознаки: , , ,