Пресувана коска 240-260gr

400 ден

Пресувана коска која ќе ја задоволи  потребата за џвакање која баш долго ќе трае. Овие коски се направени од премиум материјал и помагаат во одржување на здрава орална хигиена.

За средна и голема раса на куче.

 

Цена за едно парче.

Категорија: Ознаки: , , ,