Пресувано стапче 4-6mm

15 ден

Мали и тенки пресувани стапчиња направени од 100% природна говедска кожа. Богати со протеини и се соодветни и за најмалите кучиња. Направени со состојки од највисок квалитет.

Цена за едно парче.

Категорија: Ознаки: , , ,