Ракавица со глувчиња

500 ден

Забавен начин за интерактивна игра со твоето маче! Само стави ја ракавицата на рака, и на секој прст имаш по едно глувче кое виси на конче. Со секое мрдање, се мрдаат и глувчињата.

 

 

Категорија: Ознаки: , , ,