Парфем Orient

890 ден

Зачинет мирис кој магепсува со мала нота на цитрус.

Amber – Citrus – Spices – Bergamot – Musk

Не содржи алкохол.

50ml

 

Начин на користење: Прсни 30цм над крзното на миленикот. Или прсни на длакни и внимателно помини низ крзното на миленикот. Не прскај дирекно врз кожата или крзното!

Категорија: , Ознаки: , , , ,