Сет од 3 мини јажиња Mint

200 ден

Сет од 3 мини јажиња за мали кутриња кои имаат потреба да џвакаат. Овие јажиња се помали и од оние кои се стандардни и претставува проблем за повеќе кучиња од мала раса.

Димензии: 17 см

Категорија: Ознаки: , , ,