Ташна Nanouk розева

7.600 ден

Пафер ташна од колекцијата на Milk&Pepper која се отвара од двете страни и може да се користи за две кучиња. Внатрешниот дел е со микро крзно кое е удобно за милениците. На долниот дел има цврст подлога и приклучок со кука за градник или околувратник. Со патент на горниот дел. Има две рачки за да се носи на рамо, и додадена долга прерамка која се закачува по потреба.

Максимум кг: 7кг

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,