Метална ограда за кучиња Jax

7.800 ден

Метална ограда за миленици која им дава само лимитиран простор на милениците да се движат. Најчесто се препорачува за нови легла или пак додека миленикот оздравува и е под терапија. Составена од 6 метални профили кои се спојуваат и може да се користат како Ви одговара според простор. Може да споите 4,5 или 6 делови, само едниот панел има мала врата во средината за полесен пристап. По потреба може да се спакува и да се пренесе. Лесно за чистење, монтирање и одржување.

  • Направена е од метал
  • Дебелина на металот: 3 mm
  • Соодветно за легло на кутриња, мало кутре или мала раса на куче
  • Еден панел има врата која се заклучува
  • Лесна за одржување и транспорт
  • Стабилна и не може да се преврти

Дијаметар: 160 cm Висина: 80 cm

 

 

Категорија: Ознаки: , , , , ,