Тањирче со шише кое се закачува Diza

880 ден

Тањирче за миленици која се додава на кафези или транспортери. Со тоа Вашето милениче ќе има постојано пристап до свежа вода. Особено се препорачува за долг пат при транспорт со транспортер.

480мл