Штитник за шепа

250 ден330 ден

Ако Вашето куче има повредена шепа или повреда, овој штитник само го навлекувате на ноџето. Изработено е од водоотпорен материјал и ја штити шепата од прашина, вода и екстерни влијаниа.

Изработено е од Неопрен, мек и удобен материјал кој е удобен за носење, и плус лента за зацрвстување.

Водич за големини:

XS – 7.5x6x3

S – 8.8×6.8×3

M – 9.5x8x3

L – 11×9.5×3

XL – 12x10x3