Парфем Pure Male

890 ден

Освежителен мирис на база на мошус и дрвени елементи.

Cedar – Musk – Bergamot – Lavender – Sandalwood – Jasmine

Не содржи алкохол.

50ml

 

Начин на користење: Прсни 30цм над крзното на миленикот. Или прсни на дланки и внимателно помини низ крзното на миленикот. Не прскај дирекно врз кожата или крзното!

Категорија: , Ознаки: , , , ,