Biospotix Спреј за кучиња

1.200 ден

BIOSPOTIX –  спреј за кучиња е репелентно решение за ефикасна заштита на вашето домашно милениче од надворешни паразити (болви, крлежи,и комарци).

Благодарение на растителниот комплекс на состојки и секако ГЕРАНИОЛ, Биоспотикс производите се ефективно, природно и еколошко решение за контролирање на штетните инсекти. Биоспотикс делува при директен  контакт и механичка активност кон инсектите.

Практичен и ефективен, Биоспотикс спрејот од 500ml може постојано да се користи и на тој начин да се спречуваат нови инфестации на надворешни паразити на вашиот миленик за време на вашите дневни прошетки и активности.

BIOSPOTIX производите ги штитат милениците на природен начин благодарение на Гераниол кој ги дехидрира и задушува инсектите.

Дејство:

  •  Создава заштитен слој на кожата на вашиот миленик;
  • Инсектите ги дехидрира на начин со кој ги блокира дишните патишта на инсектите;
  • Ги дехидрира јајцата и ларвите;
  • Делува моментално;
  • Дава ефективна заштита во 48 часа.
Категорија: Ознаки: , , , , ,