Цереа мали четки во кутија

350 ден

Ајде заедно да грицкаме! Омилените дентал цереа четки во пакување од 100гр за твоето мало кутре или пак возрасно кое повеќе сака мали грицки.

Специјално дизајнирани за мали кутриња.

100гр

Категорија: , Ознаки: , , , , ,