Спреј за чистење на очи и белеење на флеки (Clean Eyes)

550 ден

Clean Eyes е природно формулиран спреј од ружина вода и плав полски цвет. Овој спреј има деликатна формула која на природен начин ги чисти очите и флеките околу очите, лицето и мустаќите. Овој спреј нежно ги чисти очите од нечистотија и истовремено го штити влакното од киселините на солзите.

Со постојана употреба се отстрануваат флеките и црвенилото околу очите. Оваа нежна и деликатна формула е соодветна за кучиња и мачки. Не ги иритира очите и мустаќите.

Без парабен и pH неутрален.

Начин на користење: на меко округло памукче прснете од спрејот и нежно избришете го окото на миленичето. Користете различна страна или ново памукче за чистење на другото око. Може да го користите 2-3 во недела. Соодветно и за мали кутриња и за чистење на други делови од лицето.

100ml

Категорија: Ознаки: , , ,