Flexi Giant Professional

3.200 ден4.750 ден

  • 10 m лента
  • За кучиња до 50 kg
  • Силна рачка која не се лизга
  • Издржлива лента
  • Неон лента
  • Неонски принт
  • Тежина на производот: околу 860 g

Приспособено ракување

Дизајнирано за тренинг сесии, а ракувањето на овој FLEXI поводник е лесно и направено за една рака, со копче за кочење и стопирање, како и ергономска рачка. Кучето има слобода на движење од 10м издржлива лента.

Елементи во неон боја
Лента во неон боја со зголемена видливост дури и од далеку.
Систем на стопирање и кочење
Тестирана и докажана технологија со брза реакција со допир на едно копче за кочење или туркање напред за стопирање.

Приспособување на правец на лентата
Благодарение на системот за водење кој е доведен до совршенство со безброј тестови, оваа лента може да се движи во сите насоки без да се скине или заплетка.

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , , , ,