KONG Airdog рагби топка со свирка

560 ден

KONG AirDog®  рагби топка со свирка е комбинација на двете омилени играчки на кучињата: свирка и тенис топка!  Нема подобра играчка за фрлање и игра од оваа. Не штети на забите и изработена од квалитетен материјал за да трае подолго. Земете ја новата омилена играчка и носете ја насекаде со Вас!

  • Играчка за активна игра
  • Изработена како тениско топче, меко за забите
  • Со свирка
Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , , ,