KONG Better Buzz Bee

350 ден

  • Клилата крцкаат и светка за зголемена интеркативност
  • Идеална големина за играње за да се поттикнат ловечките инстинкти
  • Со додаден KONG North American Premium Catnip
  • Крилата имаат реси за љубопитни мачиња
  • Супер за интерактивна и соло игра
Категорија: Ознаки: , , ,