KONG Comfort Kiddos лавче

1.200 ден

KONG Comfort е мека плишана играчка за гушкање и нежна игра- нема тука опасности, туку е едноставно преслатко! Со свирка за да зголеми интерес и да ги развие инстинктите уште од мали, да ги натераат да си играат. Дополнително крцка за да им биде позанимливо.

  • Мека плишана играчка за гушкање и нежна игра
  • Со свирка
  • Крцка за да им биде повеќе интересна
  • Се вади свирката
Категорија: Ознаки: , , , ,