KONG Connect Kitty Comber

1.000 ден

KONG Connects Kitty Comber е аксесоар кој им дава на мачињата искуство каде може да си го направат сами грумингот и да ги одржуваат нивните природни инстинкти и мириси. Четка во форма на маче која може да ја прикачите на врата или друга рамна површина каде ќе може да го почешкаат грбот и да си добијат масажа, бидејќи тие тоа го заслужуваат!

Овој Kitty Comber може да го користите како стопер за врата или лесно да го преместите на друга површина. За екстра искуство напрскајте малку катнип во просторт за катнип (вклучен во пакувањето)

  • Ги задоволува потребите за груминг на мачките
  • Самостојниот груминг поттикнува подобра циркулација
  • Лесно за поместување од врата до врата
  • Може да послужи како стопер за врата
  • Со вклучена кесичка KONG North American Premium Catnip за рефил