Парфем Parisian

890 ден

Нежен мирис кој освојува со комбинација на ванила, роза и кокос.

Geranium – Vanilla – Rose- Sandalwood – Coconut – Benzoin

Не содржи алкохол.

50ml

 

Начин на користење: Прсни 30цм над крзното на миленикот. Или прсни на длакни и внимателно помини низ крзното на миленикот. Не прскај дирекно врз кожата или крзното!

Категорија: , Ознаки: , , , ,