KONG Cozie Tuggz Cheetah

1.100 ден

KONG cozie Tuggz се играчки кои се со навистина добро искомбинирани материјали. Цврстиот материјал на играчката може да ги издржи и најупорните гризачи, додека пак на долниот дел има плишан материјал за оние кои сакаат потоа и да си спијат со новата играчка, Особено сме среќни на додаденото јаже во серијата за тегнење и фрлање, кое продолжува внатре во телото на играчката. Тоа значи дека имаме издржлива играчка која е за тегнење, гризање и гушкање! Дополнително гризањето на јажето помага во чистење на забите.

  • Цврсто и издржливо јаже кое поттикнува тегнење и играње
  • Мек плишан материјал доле за гушкање
  • Со свирка за поголема забава
  • Може да помогне со чистење на забите

Димензии: 26цм

Категорија: Ознаки: ,