KONG CrunchAir Ball

140 ден

  • На допир крцкаат и затоа се поинтересни
  • Супер скок за да поттикне играње
  • KONG Tennis материјалот е направен за да биде нежен кон забите
  • Издржливо за играње
  • Супер за интерактивна игра
Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: ,