KONG Dental Stick

760 ден1,000 ден

  • Помага во одржување на здрави заби и непца
  • Може да се наполни со грицки, паста или путер од кикирики
  • Интересно е за долга занимација
  • Made in the USA. Globally Sourced Materials.
Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: ,