KONG Jaxx Braided Tug

1.200 ден

  • Издржлива интерактивна играчка за кучиња кој сакаат војна со тегнење и влечење, издржливи материјали за гризање, влечење и фаќање
  • Направено да биде издржливо
  • Поттикнува гризање без да ги оштети забите
  • Силно јаже за играта да трае подолго
  • Рачката е лесно да се фати
  • Без свирка

Димензии: 29цм

Категорија: Ознаки: , ,